Як створити улюблений
пломбір країни?

Потрібно взяти найсвіжіше незбиране молоко з молочних рік, додати до нього натурального вершкового масла, найніжніших вершків та яскравих, немов полуденне сонце, жовтків. Дбайливо збити та миттєво охолодити на самій верхівці вафельних гір.

Лишилося лише запакувати ідеальний пломбір у хрумкий, щойно зібраний з вафельних полів врожай вафельних стаканчиків - і насолоджуватися!!

Історія пломбіру «Хрещатик»

Пломбір «Хрещатик» - це давня київська легенда. Навколо легенди, як і водиться, змінювались люди, міста, заводи, технології виробництва, тільки ніжний вершковий смак класичного пломбіру лишався незмінним.

Сучасний пломбір «Хрещатик» своїм неймовірно вершковим смаком завдячує енергійним пломбірним корівкам з Пломбірленду. А допомагають корівкам спеціалісти фабрики морозива «Хладопром», виробляючи пломбір згідно з найвищими світовими стандартами, без консервантів та жирів рослинного походження.

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

Візьміть Відбірний-Пломбірний до рук, замружте очі від передчуття, вкусіть … - і ви вже в Пломбірленді!

Якщо ви бажаєте стати нашим партнером, запропонувати ідею, дізнатися більше або ж просто подякувати Пломбірній Корівці за найсмачніший пломбір у вашому житті - будьмо знайомі!

ТОВ "ФМ ХЛАДОПРОМ"
03126 Україна, м. Київ
вул. Академіка Білецкого, 34